Aşılama hızla devam ediyor

TAKİP ET

Şanlıurfa genelinde koronavirüs aşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr. Üys. Abdullah Solmaz, Bozova'da aşı çalışmalarını yerinde takip etti.

Koronavirüs salgınıyla etkin mücadele kapsamında Şanlıurfa’da Covid-19 aşı sayılarını arttırmak ve aile hekimlerinin sahada yaşadığı sorunları dinlemek adına, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr. Üys. Abdullah Solmaz ve beraberindeki Halk Sağlığı Hizmetleri ekibi ile Bozova’yı ziyaret ederek, Bozova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enes Kayıkçıdan aşı çalışmaları konusunda bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üys. Abdullah Solmaz Sağlık personelleri ile sohbet ederek, aşılama süreci ve pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Solmaz ziyaretlerin sonrasında Bozova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enes Kayıkçı ile birlikte Bozova Merkez Aile Sağlığı Merkezi, Yaslıca ve Yaylak Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek Aile Sağlığı Merkezi Doktorları ve hemşirelerle genel ve aşı çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.
 

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr. Üys. Abdullah Solmaz