Aslan: Şanlıurfa'daki eksiklikleri biz tamamlayacağız

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın her alanda sıkıntıların baş gösterdiğine dikkat çeken Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, 'Eksikleri bizler Anavatan Partisi olarak tamamlayacağız' dedi.

“Anavatan Partisi Türkiye’de seçime hak kazanmış seçime girebilecek bir partidir” diyen Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, “Genel başkanımız Sayın Halil İbrahim Çelebi ve şuanda Şanlıurfa’da bütün teşkilatım hazır bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Yaklaşık 5 yıldır sahadayız. Esnaflarımızın yanında vatandaşlarımızın yanındayız. Baktığımızda yerelde Şanlıurfa’da yerelde çok eksikler var. Eksikleri bizler Anavatan Partisi olarak tamamlayacağız” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden Başkan Aslan gündeme dair gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Kentte istihdama yönelik adımlar atacaklarını vurguladı.

ŞANLIURFA’DA HER ALANDA SIKINTILAR BAŞ GÖSTERDİ

Aslan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Turgut Özal’ın partisi 80’lerin partisi, eski günlere dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Anavatan Partisi Şanlıurfa’ya yerelde çok şeye katacak. Şanlıurfa’da her alanda sıkıntılar sorunlar baş göstermiş vaziyette.  Şanlıurfa’da Alt yapı, Otopark, yatılı okullarda okuyan öğrencilere yeterli kadar yurt yok. İşsizlik almış başını gidiyor. Özellikle Şanlıurfa’daki çiftçiler başka illere gidip orda çalışıyorlar. Ona çözüm bulacağız.

“MEVSİMLİK İŞÇİ KONUSUNA DA ÇÖZÜM BULACAĞIZ”

Daha çok sayıda fabrika iş imkanı istihdam alanları yaratılabilir. Boş arazilerde iş imkanı yaratmayı düşünüyoruz. Ekonomi kiralar, işsizlik vatandaşların veryansın ettiği konuların başında geliyor.

Mevsimlik işçi konusuna da çözüm bulacağız. Artık vatandaşlarımız yollarda ölmeyecek. Başka memleketlerde geçim derdine düşmeyecek. Gerekli istihdamı burada sağlayacağız. GAP ve GES proje konusunda birkaç defa dile getirdik. Daha da dile getirmeye çalışacağız ve gerekeni inşallah en kısa sürede yaparlar.  Milletimizden isteğimiz: bize güvensinler bize destek versinler 80’li yılların partisi olan Anavatan Partisi tekrar sahada iktidara geldiğimiz vakit gereken her şeyi yapacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Mehmet Halhalli

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan Anavatan Partisi