Astor Enerji Şanlıurfaspor – Erzurum FK: 0-0

TAKİP ET

Trendyol 1.Lig 4.hafta karşılaşmasında Astor Enerji Şanlıurfaspor, 11 Nisan Stadyumunda Erzurum FK'yi konuk etti. Mücadelede sarı yeşilli ekip 90 dakika boyunca etkili atak oluşturmayınca mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Bu skorla Şanlıurfaspor'un puanı 8'e yükselirken ligde ise beşinci sıraya geriledi.

11 Nisan Stadyumunda oynanan Astor Enerji Şanlıurfaspor – Erzurum FK karşılaşmasını Burak Olcar yönetirken yardımcılığını ise Muhammet Ali Doğan ve Egemen Savran yaptı. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ali Yılmaz oldu. VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu iken AVAR’da ise Hüseyin Göçek yer aldı.

Erzurum FK takımı ilk 3 haftada galibiyetle tanımazken Şanlıurfaspor 2 galibiyet ve bir beraberlik alarak lige iyi başlangıç yapa takımlar arasında yer aldı.

Astor Enerji Şanlıurfaspor mücadeleye şu ilk 11 ile çıktı: 45. Aydın Bağ, 5. Pape-Alioune Ndıaye, 7. Abdullah Aydın, 8. Cumali Bişi, 10. Olıvıer Thıll, 11. Barış Ekincier, 21. Seyit Gazanfer, 27. Mehmet Yiğit, 74. Mert Çapar, 93. Barış Gök, 99. Joaquın Maxımılıano Ardaız De Los Santos

 Yedekler

1. Erzhan Tokotaev, 4. Urıe-Michel Mboula, 6. Adem Eren Kabak, 9. Muhammet Arslantaş, 13. Godfred Donsah, 20. Hüseyin Erkan, 35. Al Hassan Toure, 47. Rogers Kassım Mato, 52. Hüsamettin Tut, 61. Semih Karadeniz

Erzurum FK ise şu ilk 11 ile sahaya çıktı: 1. Mehmet Göktüğ Bakırbaş, 53. Orhan Ovacıklı, 22. Mustafa Yumlu, 2. Mustafa Akbaş, 77. Celal Hanalp, 3. Yakup Kırtay, 5. Hasan Batuhan Artarslan, 8. Sefa Akgün, 17. Mikhail Kenro Rosheuvel, 10. Eren Tozlu, 25. Valdmıro Tualungo Paulo Lameıra

 Yedekler

13. Rıdvan Oğuzhan Yağcı, 4. Fırat Şaşi, 20. Muhammed Furkan Özhan, 16. Muhammed Emin Yavaş, 18. Özgür Sert, 9. Hüseyin Mevlütoğlu, 88. Enes Yiğit, 99. Mustafa Gürkan Varlık, 11. Güney Yılmaz, 6. Alperen Karaca

MÜCADELENİN İLK YARISINDAN ÖNEMLİ ANLAR

2' Şanlıurfaspor karşılaşmaya atak geliştirerek başladı. Sağ kanattan geliştilen ataktan gelen pasa sert bir şekilde vuran Olıvıer Thıll'in şu yan ağlardan auta çıktı.

15': Karşılaşmada ilk 15 dakika geride kaldı. Mücadele orta alanda geçti.

25' Her iki takım adına net gol girişimi olmadı. Ataklar orta alanda son buldu.

45': İlk yarıda normal süreye 2 dakika uzatma verildi.

İlk yarıda golsüz eşitlikle tamamladı.

İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR!

46': İkinci yarı Şanlıurfaspor'un santra vuruşuyla başladı.

İkinci yarı başlarında etkili başlayan sarı yeşilli ekip 50.dakikada Abdullah Aydın'ın kaleye çektiği şutu kaleci kornere çeldi.

57' Konuk takımda Yakup Kırtay oyundan alınarak yerine Fırat Şaşi oyuna dahil oldu.

59': Erzurum FK atanağında Eren Tozlu'nun şutunda kaleci Aydın gole izin vermedi.

65' Şanlıurfaspor'da 2 değişiklik birden yapıldı. Olıvıer Thıll ve Mert Çapar oyundan alınarak yerlerine Adem Eren Kabak ve Rogers Mato dahil edildi.

71' Karşılaşmanın hakemi Burak Olcar su molası verdi.

79' Şanlıurfaspor'da orta saha oyuncusu Abdullah Aydın sarı kart gören ilk isim oldu.

85' Sarı yeşilli ekipte iki futbolcu daha oyundan alındı. Barış Ekincier ve Ardaiz oyundan alındı. Al Hassan Toure ile Muhammed Arslantaş oyuna giren isimler oldu.

88' Konuk takımda iki oyuncu değişikliği yapıldı. Sefa Akgün ve Mikhail Kenro Rosheuvel oyundan alınarak yerlerine Muhammed Emin Yavaş ile Mustafa Gürkan Varlık oyuna dahil olan isimler oldu.

Karşılaşmanın hakemi +7 dakika uzatma verdi.

90+2' Konuk takımda Mustafa Yumlu sarı kart gördü.

90+7': Şanlıurfaspor yardımcı antrenörü Efe İnanç kırmızı kart gördü.

Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca 0-0 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Şanlıurfaspor'un puanı 8'e yükseldi.

Foto:Tevfik Kapçı

Trendyol 1.Lig Astor Enerji Şanlıurfaspor Erzurum FK