Asuman Yazmacı'dan Urfalılara mesaj var!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da ilk kadın girişimci olan dün YSK'ya teslim edilen Ak Parti Şanlıurfa listesinin 5.sırada yer alan Cevahir Asuman Yazmacı aday gösterilmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek Şanlıurfalı hemşerilerine seslendi.

Şanlıurfa’da kadınların idolü olan ve iş dünyasında birçok erkeğe taş çıkaran Cevahir Asuman Yazmacı siyaset arenasında da tozu dumana katması bekleniyor.

Özellikle Şanlıurfa’da kadınlara yönelik projeleriyle dikkatleri üzerine çeken  Ak Parti Şanlıurfa listesinde tek kadın adayı Cevahir Asuman Yazmacı, yaptığı açıklamada Şanlıurfa’nın her köşesine ulaşıp en iyi temsil edeceğini ifade etti.

Disiplinli, duyarlı, yardımsever, çalışkan yönleriyle Şanlıurfalıların gerçek ablası olarak bilenen Yazmacı, Şanlıurfa’ya büyük projeler üretmesi bekleniyor. Şanlıurfa’nın taşını toprağını adı gibi bilen Yazmacı, “Doğduğumuz günden beri havasını soluduğumuz, suyunu içtiğimiz her anını tüm bedenimiz ve ruhumuzla yaşadığımız kadim şehrimiz Şanlıurfa’mızı temsil etme şansını bize veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu kadim şehrin her köşesine ulaşıp en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

Haber Mehmet KIRVAR 

Cevahir Asuman