Asuman Yazmacı ve Başkan Yıldırım'dan anlamlı ziyaret!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da iş kadınlarının önderi sayılan birçok kadını bünyesine çalıştıran iş kadını Asuman Yazmacı 15 Temmuz Şehitlerinden Ömer Halisdemir'in kardeşini ziyaret etti.

Şanlıurfa’da gerek iş hayatında gerek siyaset arenasından isminden sıkça bahseden ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan genel seçimlerde  Ak Parti’nin kesin milletvekili adayı görülen iş insanı Asuman Yazmacı, 15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatını gözünü kırpmadan feda eden Ömer Halisdemir’in kardeşini ziyarette bulundu.

Şanlıurfa Hemofili Derneği Başkanı Ali Yıldırım ile birlikte Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir’i ziyaret eden Asuman Yazmacı Vatan Yıldızları Vakfına  yapılan çirkin saldırıyı kınadıklarını ifade etti.

Daima Soner Halisdemir’in ve Vatan Yıldızları Vakfının yanında olduğunu söyleyen Asuman Yazmacı, “Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in kıymetli kardeşi  Soner Halisdemir’i Ali Yıldırım ile birlikte ziyaret ettik.Vatan Yıldızları Vakfına yönelik yapılan saygısızlık kendisini çok üzdü. Hepimizi üzdü. Biz de bir kardeşi olarak yanında olmak istedik.#Allah var gam yok!#Vatanyıldızları” dedi.

Halisdemir Asuman Yazmacı