Atatürk'ün fotoğrafına saygısızlık yapan şahsın ifadesi pes dedirtti

TAKİP ET

Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına uygunsuz hareketlerde bulunan gencin ifadesi ortaya çıktı. Sadece oyun oynadıklarını söyleyen genç 'Atatürk olduğunu bilmiyordum' dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına ahlak dışı hareketlerde bulunan 17 yaşındaki A.E.S’nin görüntüleri sosyal medyada tepki çekti.

ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFINA UYGUNSUZ HAREKETLER YAPMIŞTI

İstanbul'daki Marmara İmam Hatip Lisesi'nde çekildiği iddia edilen görüntülerde, bir öğrenci elindeki Mustafa Kemal Atatürk'e ait fotoğrafla uygunsuz hareketlerde bulunması üzerine ekipler harekete geçti.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Şahsın gözaltına alındığını belirten açıklamada, olayla ilgili adli ve idari süreç başlatıldığı bildirildi. Gözaltına alınan A.E.S’nin ifadesi ortaya çıktı.

Gözaltına alınan çocuğun ifadesi ise şu şekilde;

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

“Bahse konu videoda görüleceği üzere biz tamamen oyun oynuyorduk. Oyun içeriğini anlatacak olursak kağıtlar ve fotoğraflar görünmeyecek şekilde dizilir. Her birimiz sırayla bir fotoğrafı seçeriz. Muhtelif hareketler yaparız. Ben hareketi yaptığım sırada fotoğrafın Mustafa Kemal Atatürk olduğunu bilmiyordum. Pişmanım. Bu şekilde başkaca fotoğraflarda video alınan birçok arkadaşımın görüntüleri vardır. Bu da bana denk geldi. Tekrar pişmanım. Yaptığımın ne kadar ayıp olduğunun farkındayım”

Mustafa Kemal Atatürk uygunsuz hareket Atatürk