Atilla'nın yeni planı Ak Parti'li işçileri mi kovmak?

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları listesinde kendisine yer verilmeyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye kadrosunda bulunan Ak Parti'li işçileri işten çıkaracağı iddiaları kamuoyunda gündeme geldi.

Ak Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları listesinde yer almayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti'ye tepki göstererek başka partiden aday olacağını açıkladı. Şanlıurfa'ya geldiğinde kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Atilla, Ak Parti'nin içerisinde bazı milletvekillerin kendisine iftira attığını ve pes etmeyeceğini söyledi. Daha sonra Menderes Atilla'nın ilçede kendisini karşılamayan belediye çalışanları tespit ederek işten atacağı iddiaları kamuoyuna yansıdı.

Genel seçimlerde işçileri tehdit etmişti

Daha önce de belediye kadrosundaki işçileri işten çıkardığı iddialarıyla gündeme gelen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 24 Haziran Genel Seçimlerde de Ak Parti'ye oy vermeyen işçileri işsiz bırakacağını söyleyerek tehdit etmişti. Seçimde Ak Parti'li olmayan işçileri işsiz bırakacağını söyleyen Atilla, ulusal basında da yer almış, ırkçılık yaptığı iddia edilmişti.

'Onları işsiz bırakmak namus borcumdur'

Menderes Atilla, genel seçimlerde Ak Parti'ye oy toplamak için yaptığı konuşmasında Ak Parti'li olmayan işçileri hedef göstererek, "Onları kimse kurtaramaz. Ancak vahi Allah'tan gelirse kurtarırım. Onların sonu şudur, onlara verdiğim kadroyu alıp eskisi gibi işsiz yapmak benim namus borcumdur. Hem AK Parti sana kadro verecek, AK Parti sayesinde iş sahibi olacaksın, bir de gideceksin başın gözün oynayacak. Yakında haberlerini alırsınız hiçbir güç elimden kurtaramaz onları. Kimse kadrosuna güvenmesin, gözünün yaşına bakmam eski durumuna getiririm." sözlerini kullanmıştı.

Menderes Atilla'nın daha önce Ak Parti'li olmayan işçileri tehdit ettiği videosu...