Avcı: 'Şampiyonluk yaşatmaya geldik'

TAKİP ET

Yeni sezon öncesi çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta Teknik Direktörü Abdullah Avcı, taraftarın da desteğiyle siyah-beyazlı takımda şampiyonluk yaşamak istediğini dile getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de yeni sezon öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyerek siyah-beyazlı camianın gündemine ilişkin soruları yanıtladı.

“Oyuncu grubu istediklerimize olumlu yaklaşıyor”

Beşiktaş'a imza attıktan sonra geçen 2 aylık süreçte neler yaptıklarına ilişkin bilgiler veren Avcı, “İmza töreninin üstünden tam 2 aylık bir süreç geçti. O günkü basın toplantısında söylediğim bir şey vardı. Şerefiyle oynamayı ve hakkıyla kazanmayı ilke edinmiş Beşiktaş ile şampiyonluklar kazanmak. O 2 aylık süreçte neler oldu, neler yaptık. Ümraniye ile ilgili birtakım tespitler yaptık. Bunun içinde yenilenme, sağlık, bilim var. Yüzde 70-80'i tamamlandı. Transferlerle ilgili çalışmalarımız devam etti. Riva ve Avusturya'da bir kamp dönemi yaşandı. Beni mutlu eden şey, oyuncu grubunun yapmak istediklerimize çok istekli yaklaşmaları. Her şey çok çabuk oluşmuyor. Neleri dizayn edeceğiz, başlangıçlar nasıl olacak çalışıyoruz. Umarım bunun karşılığını alacağız diye düşünüyoruz” diye konuştu.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati beşiktaş abdullah avcı spor haberleri