Avcı: Urfaspor düşmeyecek

TAKİP ET

Şanlıurfaspor teknik direktörü Alper Avcı, Manisapor yenilgisinden sonra yaptığı değerlendirmede, ligin ilk yarısında istediğimiz puanları toplarsak ikinci yarıda farklı şeylerden bahsedebiliriz' dedi.

2-0 sona eren Şanlıuraspor-Maniaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Alper Avcı, “Öncelikle takımı tebrik ediyorum. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz camia olarak çözülmeyecek problemler yok futbolculara inansınlar. Arkasında durulsun gerçekten yürekten mücadele edildi” dedi.

“Düşme gibi bir şey söz konusu olmaz”
Avcı, sözlerini şöyle tamamladı, “Elbette eksiklikler var bugün Manisasporla çok iyi mücadele ettiler penaltıya kadar, ortada bir oyunda vardı. Hatta galipte gelebileceğimiz bir maçtı. Pozisyonlara da girdik,  doğru bir şekilde oynadık. Oyunumuzu genişleterek devam edersek ben ilk geldiğim günde söyledim bu takımın hiçbir zaman düşme gibi bir şey söz konusu bile olamaz hiç kimse aklından böyle bir şey geçirmesin. Geçiren insanlar bizden değildir. Ligin ilk yarısında gerekli puanları toplarsak ikinci yarı daha farklı şeylerden bahsedeceğimize söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Kaptan Özkan, hakeme tepki gösterdi
Son haftalarda hakemlerden dolayı maç alamadıklarını söyleyen Şanlıurfaspor Kaptanı Fevzi Özkan, “Maçları hakemlerden dolayı alamıyoruz yenildiğimiz zamanlar oldu ama hakemlik bir durum yoktu kendi hatalarımızdı hakemlerin bize karşı biraz daha iyi niyetli olmalarını istiyoruz” dedi.

“Hakemlerin adaletli olmasını istiyoruz”
Hakemler bizi desteklemesin diyen Kaptan, “Desteklemelerine ihtiyacımız yok çünkü biz Urfa sporuz ama adaletli olmalarını istiyoruz Manisa Fk acaba çok para harcamış 2-3 senedir üst lige çıkamayan takım diye mi kollanıyor. Penaltılarına bir şey diyemem onlar para harcıyorsa bizde emek harcıyoruz. Onlara inat bu takım düşmeyecek ama her takıma da haklarını versinler. Serdar Tatlı, Urfalı hemşerimiz bizi kollasın istemiyoruz. Adaletli olsun hakkımızı istiyoruz emeğimizin karşılığını versinler. İnşallah devre arasında gerekli transferleri yöneticilerimiz yapacak ve bu takım asla düşmeyecek” ifadelerini kullandı.

Özbalta: Urfaspor hak ettiği yerde değil
Karşılaşma sonrası bir değerlendirme yapan Manisa FK teknik direktörü Serkan Özbalta, Şanlıurfa’nın konumu itibariyle hak etmediği bir yerde olduğunu vurguladı.

Özbalta değerlendirmesini şöyle sürdürdü, “Hafta sonu oynadığımız Hekimoğlu karşılaşmasından sonra tabi Şanlıurfa’nın konumundan dolayı adaptasyon sorunu yaşayabiliyor burada bu sıkıntılar olabiliyor. Urfa’nın olduğu konum aşağılarda ama hakketmediği bir yerdeler geç toplanan bir oyuncu topluluğu ve hazır olmayan oyuncu topluluğundan dolayı bu durumdalar o gerçekleri biliyoruz.” dedi.
Kamera: Tevfik Kapçı
Mehmet Halhalli / Urfa Değişim