Avrupa şampiyonasında temsil ediyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın dart sporunda ilk milli sporcusu olan İsmail Demir, İtalya'nın Caorle şehrinde yapılan "Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası'nda" Türkiye'yi temsil ediyor.

Dart spor branşında Şanlıurfa’nın ilk milli sporcusu olan dart antrenörü ve ilk hakemi olan İsmail Demir, 8 İle 14 Haziran tarihleri arasında İtalya'nın Caorle şehrinde yapılmakta olan “Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası”nda ülkemizi temsil ediyor.

 

İsmail Demir’in dart sporu ile tanışması ve gelişimi

İsmail Demir, 4 yıl önce Gaziantep OSB Koleji'nde Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Durmuş aracılığı ile dart sporu ile tanışan milli sporcumuz bu spor branşına ilgi duymaya başladı. Dart spor branşında kendi geliştirmek isteyen milli sporcumuz, Milli akım Antrenörü Mustafa Özcan ile birlikte çalışarak her geçen gün kendini daha da iyi geliştirerek adından söz ettirmeye başladı.



Milli sporcumuz Demir İl genelinde ve Türkiye genelinde 100'den fazla müsabakalarda devam ederek çeşitli başarılara imza atmayı başardı. Milli sporcumuz bugünlerde ise Avrupa şampiyonasında ter döküyor.

 

Şanlıurfa TBBDF İl Temsilcisi yaptığı açıklamada; “Dart sporuna Şanlıurfa'mızın İdari ve Mülki Amirlerinin imkan ve destek vermeleri halinde birçok gencimizin Milli Takımda Şanlıurfalı ve azimli gençler olarak yerini alabilme şansı kaçınılmaz bir gerçektir.Şanlıurfa TBBDF İl Temsilcisi olarak bu gururu ilimize yaşattığı için kendisini tebrik ederek Milli Takım'da başarılarının devamını dileriz” denildi.

 

avrupa elektronik dart Şampiyonası dart sporu ilk milli sporcusu olan İsmail demir haberler son dakika Şanlıurfa