Aydınlık, haberleşmede israf yapmadı!

TAKİP ET

Türkiye Büyük Millet Meclisi haberleşme giderleri için Milletvekillerine yılda 83 bin 250 TL bütçe ayrılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, kendisine ayrılan haberleşme giderlerinin sadece 14'te 1'ini kullanarak bütçeye 77 bin 372 TL katkı sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Türkiye Büyük Millet Meclisinin haberleşme giderleri için kendisine ayrılan 83 bin 250 TL haberleşme giderinin 10 ayda sadece 5 bin 877 TL’sini kullanarak 10 ayda 73 bin 372 TL bütçeye katkı sağladı. Edinilen bilgiye göre, TBMM’de 600 Milletvekilinin içerisinde en az haberleşme gideri olan Milletvekilinin Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Son zamanlarda yapılan zamlar ile Ülkemizde ve İlimizde ekonomik sorunlar ve hayat pahallılığı hat sayfaya çıkmıştır. Vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sorunları biliyoruz. Ülkemizde ekonomik sorunların yaşandığı bu günlerde vatandaşlarımızın çoğu evine ekmek götürmekte sıkıntı yaşıyor. Ülkemizin, İlimizin ve Milletimizin yaşanan ekonomik sorunlardan en az etkilenmesi için herkes üzerine düşeni yapması gerekiyor. Herkesin israftan kaçınması gerekiyor. En başta da Milletin Vekilleri olan biz Milletvekillerinin israftan kaçınması gerekiyor. Ben şahsen Ülkemizde yaşanan hayat pahallılığını göz önünde bulundurarak, en az harcamayı yapmaya çaba gösteriyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından haberleşme giderleri için biz Milletvekillerine yılda 83 bin 250 TL bütçe ayrılıyor. 2 adet cep telefonumun, TBMM’deki telefonlarımın, yazışmalarımın ve kargo giderlerimin olmak üzere 10 ayda 5 bin 877 TL harcama yapmışım.  77 bin 372 TL’de daha kullanma hakkım olmasına rağmen israftan kaçınarak, harcama yapmamışım. Ülkemizin, Devletimizin, Memleketimizin ve Vatandaşlarımızın bu ekonomik problemlerden kurtulması için Ülkemizde yaşayan herkesten israftan kaçınmalarını özellikle rica ediyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık