Ayşegül Biçer çalmadık kapı bırakmıyor!

TAKİP ET

Diyarbakır Ak Parti Milletvekili adayı olan Ayşegül Biçer 28 Mayıs Cumhurbaşkanlık seçiminde vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçmesi için gece gündüz ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Özellikle Evlat Nöbetindeki mücadelesiyle dikkatleri üzerine çeken ve oğlunu teröristlerin elinden kurtaran Ayşegül Biçer oğlu için verdiği çaba, gayreti Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan için gösteriyor.

28 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Milletvekili seçilenler mazbata alma derdine düşerken Ayşegül Biçer, gerçek dava ruhunu ortaya koyarak kırsal ve merkez mahallere ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Gittiği her yere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını götüren Ayşegül Biçer, vekil seçilmediği halde halk tarafından vekil gibi karşılanıp hürmet görüyor.

Ayşegül Biçer bugün yaptığı ziyaret hakkında şu ifadeleri kullandı.”AK Parti Kadın Kollarımız ile birlikte köylülerimize Cumhurbaşkanımız Sayın

Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Oylarına talip olduk. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Milletimizle gönül gönüle yol yürümeye devam ediyoruz.”

Ayşegül Biçer Recep Tayyip Erdoğan