Aziz Hoca'nın virüsle mücadelesi devam ediyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'nde yardıma muhtaç vatandaşların yardımına koşan Abdulaziz Kutluay, geçtiğimiz günlerde Koronavirüs yakalandı. Evde gördüğü tedavisi sırasında durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı ve tedavisi burada devam ediyor.

Ailesinden ve tedavi gördüğü hastaneden alınan bilgilere göre, yoğun bakımda tedavisi süren Aziz Hoca’nın sağlık durumunun iyiye gittiği, önümüzdeki günlerde tedavisine yoğun bakım dışında özel odasında devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

 

Bazı haber sitelerinde yer alan ''Aziz Hoca’yı kaybettik'' başlıklı haberler Abdülaziz Kutluay'ın ailesini ve sevenlerini derinden üzdü.

 

Teyit ettirmeden yapılan haberler sonrası sosyal medyada bu haberlere Aziz Hoca'nın sevenleri ve arkadaş çevresi tepki gösterdi.

 

Böylesi hassas dönemlerde alınan her bilginin teyit ettirilmeden paylaşılmasının geri dönüşü olmayan sonuçlara neden olabileceğini de düşünerek ve Korona virüs ile mücadelede moral ve motivasyonun ne denli önemli olduğu da unutmayarak dikkat edilmesi gerekir.

 

Şanlıurfa'nın sevdiği ve duasıyla yanında olduğu nam-ı diğer Aziz Hoca'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve önümüzdeki günlerde normal odaya alınacağını öğrenildi.