Aziz Yıldırım "Herkes haddini bilsin"

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım gerçekleştirdiği basın toplantısında mevcut Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a meydana okuyarak "kimse aday olmasa ben aday olurum herkes haddini bilsin" dedi.

Fenerbahçe'nin eski kulüp başkanı Aziz Yıldırım yaptığı basın açıklamasında Ali Koç'a şu sözler ile meydan okudu."Aday çıkarsa kongre yaparım diye tehdit edilemez. Bu camia o kadar büyüktür ki, bu büyüklüğü hiç ummadığınız anda gösterir. Ali Bey, ya bir kongre yap ya da bu konuyu kapat.

Aday çıkarsa yaparım diyerek hem Fenerbahçe'yi küçültüyorsun hem de kendini. Camiayı zorlama. Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil.

Bizim için aslolan Fenerbahçe'dir. Şahıslar değildir. Ali Koç değildir, Aziz Yıldırım değildir. Fenerbahçe'nin büyüklüğüdür, ona zarar gelmemesidir.

Fenerbahçe'de başkan her zaman bulunur. FETÖ'cü, hocacı, Fenerbahçe'den geçmişte maddi kazanç sağlamış insanlar aday olursa ben gelir orada bulunur ve aday olurum. Bunlar burada bulunamazlar.

Bizim o zamanki dolar ve euro borcumuz o kadar değildi ki... Bundan sonra da bu konuda kim yanlış açıklama yaparsa, onu mahkemeye vereceğim. Namuslu ve şerefli olsunlar."

Aziz Yıldırım