Bağımsız aday Yapıcıer, seçim bürosunu açtı

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Yapıcıer, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosunda vatandaşlara seslenen Yapıcıer, 2 milyonun belediye başkanı olacağını vurguladı.

31 Mart Yerel Seçimler için çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Yapıcıer, seçim bürosunu açtı. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yapıcıer, Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi'nde açtığı seçim bürosunda vatandaşlara seslendi.



Hiçbir partiye ve ideolojiye bağlı kalmadan tüm Şanlıurfalılara hizmet edeceğini vurgulayan Ömer Faruk Yapıcıer, "Biz Şanlıurfa'nın sorunlarını bildiğimiz için, bu sorunlar için çözüm yollarını bildiğimiz için Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduk. Şanlıurfa'nın sorunlarını çözmede hiçbir siyasi görüşe bağlı kalmadan ve hiçbir partinin çatısı altında olmadan 2 milyon nüfusun taleplerine cevap vereceğiz. Biz bunun için bağımsız olduk. Vatandaşlardan gelen talepleri doğrudan değerlendireceğiz." dedi.



 

bağımsız aday yapıcıer seçim bürosunu açtı Şanlıurfa büyükşehir bağımsız belediye başkan adayı Ömer faruk yapıcıer seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden büyükşehir belediye başkan adayı yapıcıer