Bahçeli'nin ünlü ettiği solist Urfa'ya geliyor!

TAKİP ET

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin dinlediği 'Lütfen' şarkısıyla ünlenen solist Yaprak Savar 18 Haziran 2022 tarihinde Şanlıurfa'da konser verecek. 

Şanlıurfa’ya geçtiğimiz günlerde gelen sanatçı Mustafa Ceceli on binlerce kişiye konser verdi. Ancak sanatçı sahnede kısa bir süre kalarak konseri yarıda bırakması vatandaşların tepkisine neden olmuştu. 

Öte yandan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin verdiği bir röportajda “Ben Genç bir sanatçı olan Yaprak Sayar'ın seslendirdiği eserleri dinliyorum” demesi basında büyük yankı uyandırmış ve kamuoyunda sanatçı hakkında büyük merak oluşturmuştu. 

2008 yaz döneminde İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında Boğaziçi Solistleri projesinde yer aldı. Nazariyat, solfej ve repertuar dersleri aldığı ve yönetimindeki CRR Türk Müziği Topluluğu'nda görev yaptığı Doğan Dikmen'den birçok eser meşk etti.

18 Haziran 2022 saat 18.00 Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde düzenlenecek konseri İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle yapacak.

Şanlıurfa’da Yaprak Sayar rüzgârı esecek şeklinde konseri açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Kültür ve Daire Başkanı Niyazi Kocadağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Başkan @zabeyazgul ile Şanlıurfa harika 1 konsere ev sahipliği yapıyor... Büyükşehir Belediyemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve @Bahcesehir Üniversitesi işbirliğiyle  @yaprak_sayar rüzgari #Urfa da esecek..."