Bahçıvan: "Fatih Erbakan'ı Allah'a havale ediyorum"

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ahmet Bahçıvan'ın yerine Mehmet Kasım Gülpınar'ın aday olarak gösterilmesine Bahçıvan sert tepki gösterdi. Bahçıvan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı Allah'a havale ettiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Cumhurbaşkanı Danışmanı, Ak Parti MKYK Üyesi, 24-25-26-27. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ı göstermesinden sonra Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan dün aday olduğu yönündeki tüm paylaşımları kaldırdı.

Bahçıvan yaşanan sürecin ardından son olarak yaptığı paylaşımda beni aldatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanını Allah'a havale ediyorum. “bizi aldatan bizden değildir " diyerek sert bir paylaşımda bulundu.

Bahçıvan ayrıca Eyyübiye'den belediye adaylığı ilgili olarak hiçbir bilgisi olmadığını da ifade etti.

“YANLIŞ KARAR URFA’NIN GELECEĞİNE YAPILMIŞTIR”

Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

“Muhterem Şanlıurfalı hemşerilerim, bana yapılan adaylık noktasındaki yanlış karar, bana değil Urfa’nın geleceğine yapılmıştır. Şimdi Eyyübiye'den belediye adaylığı mı soyluyorlar bu haberlerle hiçbir ilgim yoktur.

Kimse benim hakkımda algı yapmasın. Karar vermesin. Bütün Urfalı hemşerilerime saygılarımı

Sunuyorum. Bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Beni aldatan

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanını Allah'a havale ediyorum. “bizi aldatan bizden değildir "

NE OLMUŞTU?

1994-2004 yılları arasında Şanlıurfa Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Bahçıvan’ın ismi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Şanlıurfa’da Yeniden Refah Partisi ile adı gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan ile eski Şanlıurfa Belediye başkanı Ahmet Bahçıvan arasında ikili görüşme olmuştu. İkili arasında telefon görüşmelerinin yapıldığı ve Bahçıvan’ın Şanlıurfa’ya geleceği iddia edildi.

Fatih Erbakan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Bahçıvan