Bakan Ersoy, kamp alanını ziyaret etti

TAKİP ET

Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi etkinliklerine katılmak için Şanlıurfa'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rallicilerin kamp alanını ziyaret etti.

Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisiyle, 11 ülkeden 80 araç ve 160 sporcu, Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldılar. Şanlıurfa'nın tarihi ve turizm alanlarını gezerek dünyaya tanıtan rallicilerin düzenlediği kampa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı.







Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, "Kamu ve özel sektör işbirliğiyle kurduğumuz Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş.’nin organize ettiği Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisiyle, 11 ülkeden 80 araç ve 160 sporcu tarihi ve turistik mekanlarımızı ziyaret ederek çeşitli etkinliklerle ilimizi dünyaya tanıtıyor." dedi.

 

bakan ersoy kamp alanını ziyaret etti europa-orient/doğu-batı dostluk ve barış rallisi Şanlıurfa turizmi geliştirme a.Ş Şanlıurfa valisi abdullah erin