Bakan Kirişçi, tarımı konuşmak yerine muhalefete yüklendi

TAKİP ET

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, dün sabah saatlerinde basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Basınla buluşma programı adeta parti şovuna döndü.

Programda Şanlıurfa’nın tarım ile ilgili yaşadığı sorunlarını konuşmak ve çözüm bulmak yerine Bakan Kirişçi Ak Parti’yi yücelterek, muhalefete adeta ateş püskürdü.

Programın ilerleyen saatlerinde Şanlıurfa'nın tarım alanındaki sorunları, çiftçinin içinde bulunduğu zor koşullar, devletin bu zorlu süreçte tarıma dair, çiftçiye dair beklentilerinin, desteklerinin konuşulması gereken yerde 6’lı masayı hedef alan Bakan Kirişçi muhalefeti dış güçlerin kuklası olduğunu söyleyerek ağır ithamlarda bulundu.

Bakan Kirişçi  “ Altında üstünde kaç kişilik olduğu belli olmayan, ve birbirine benzemeye çalışan bu iyice tanınan ve bilinen sözde muhalefete baktığımızda aslında muhalefet önemli, iktidardan daha önemlidir muhalefet. Ama Türkiye’de muhalefet diye bir şey yok.  Türkiye’de vesayet odakların içerde ve dışarda vesayet odaklarının kuklası haline gelen muhalefet var. Birbirine benzemezler var. Bir şeyler öğretmek için Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan karşıtı ötesinde Türkiye karşıtlı geldiği noktayı hazmedemeyen muhalefet var biz bunlara müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Sondakika Urfa haberler