Bakan Kurum ile Nebati Şanlıurfa'da

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi temaslarda bulunmak üzere öğle saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa’ya bir takım temas ve ziyaretler gerçekleştirmek için gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ile  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum’u Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa AK parti il başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, diğer ilçe belediye başkanları ile kurum müdürleri karşıladı.

Beraberinde ki heyet ile Şanlıurfa valiliğine geçen Bakan Kurum ile Bakan Nebati Valilik şeref defterinin imzaladıktan sonra Valilik makamında açıklamalarda bulundu.

Programları beli olan Bakanlar Eyyübiye’de kentsel dönüşüm alanı ve Haliliye’de millet bahçesini de ziyaret edip ardından vatandaşlarla bir araya gelecek.

Programın akabinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını da ziyaret edecek olan bakan Nebati ile bakan Kurum ardından şehirden ayrılacak.