Bakan Şimşek Şanlıurfa'da iki hizmet binası için talimat verdi

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Bakan Şimşek'in İlk durağı Şanlıurfa Valiliği oldu. Ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Genişletilmiş Müteşebbis Heyeti ile bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli temaslar gerçekleştirdi.

Bakan Şimşek'in Şanlıurfa'ya gelmesini sağlayan Ankara-Şanlıurfa uçağı, GAP Havalimanı yakınlarında yaşanan yoğun sis nedeniyle Gaziantep'e iniş yapmak zorunda kaldı. Ancak Bakan Şimşek, Antep'ten kara yoluyla Şanlıurfa'ya ulaştı.

Şimşek'in ilk ziyaret adresi Şanlıurfa Valiliği oldu. Valilikte gerçekleştirdiği programın ardından, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi binasına geçerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ziyaret etti. Burada, kentte devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Toplantının ardından TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından bir duyuru paylaştı.

Bozdağ, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Şanlıurfa'daki ziyareti sırasında, Defterdarlık Hizmet Binası ile Gümrük İl Müdürlüğü Binası'nın yapımının başlayacağını duyurdu.

Bozdağ, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek Şanlıurfa'mızda. Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda, ilimizin ve Büyükşehir'imizin ihtiyaç ve taleplerini istişare ettik. Değerli Bakanımız, Defterdarlık hizmet binamız ile Gümrük İl Müdürlüğü binamızın yapımı talimatını verdi. İlimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Defterdarlık Hizmet Binası