Bakan Tekin'den Sultanoğlu atamasına destek!

TAKİP ET

Tartışmalı olarak Şanlıurfa'ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'na bir destekte Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin'den geldi. Bakan Tekin, sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti.

Şanlıurfa’da temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, tepkilerin odağındaki İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun sonuna kadar destek vereceklerini kaydetti. Bakan Tekin, “Yeni görevlendirdiğimiz Asım Sultanoğlu kardeşimizle beraber, biz de onun arkasında sonuna kadar durarak, buradaki talepleri realize etmek için azami çabayı göstererek Urfa’nın okul ihtiyacını, derslik ihtiyacını önümüzdeki yıl gidermek istiyoruz” dedi.

ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Lisesi’nde açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, “sadece Urfa’da değil ülkede genelinde yaklaşık 30 ilde il milli eğitim müdürünü değiştirdik” diyerek yeni müdürü savundu.

Haliliye’deki ÇEAŞ Anadolu Lisesi’nde yapılan toplantı sonrası Bakan Tekin, açıklamalarda bulundu.

Bakan Tekin, kamuoyunda yapılan eleştirileri, realiteden uzak, bakanlıkla herhangi bir diyalog içerisine girilmeden yapılmış, tamamen siyasi polemik konusu açıklamalar gördüklerini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin