Bakan Uraloğlu, Balıkayağı Köprülü Kavşak Bulvarı için tarih verdi

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla denetlendi. Bakan Uraloğlu, incelemeler sırasında Balıkayağı Köprülü Kavşak Bulvarı'nın Ramazan Bayramı öncesinde trafiğe açılacağını müjdeledi.

Şanlıurfa'ya çalışma ziyareti gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ve meclis üyeleri ile birlikte kentte devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakan Uraloğlu ve beraberindekiler, Şehir Hastanesi ve Balıkayağı Köprülü Kavşak Bulvarı'nda yapılan çalışmaları inceleyerek teknik ekipten bilgi aldılar. Bakan Uraloğlu, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, yapımı devam eden Balıkayağı Köprülü Kavşak Bulvarı'nın bir kısmının tamamlanarak Ramazan Bayramı öncesinde trafiğe açılacağını müjdeledi.

Bakan Uraloğlu ve beraberindekiler daha sonra Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne katıldılar. Bakan Uraloğlu ve beraberindekiler, burada stantları gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Balıkayağı Köprülü Kavşak Bulvarı Ramazan Bayramı Şanlıurfa