Bakan Yerlikaya paylaştı! 11 ilde sokak satıcılarına operasyon

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 11 ilde düzenlenen 'NARKOÇELİK-4' Operasyonlarında 27 kişinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden 11 ilde düzenlenen narkoçelik-4 operasyonlarına ait detayları paylaştı.  

Bakan Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca İstanbul, Antalya, Diyarbakır, Çankırı, Kütahya, Uşak, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Bingöl ve Kocaeli olmak üzere 11 ilde “NARKOÇELİK-4” Operasyonları düzenlendiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya, düzenlenen operasyonlarda 1 ton 180 kilogram uyuşturucu madde, 23 bin 457 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 27 zehir imalatçısı, zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya operasyonlar hakkında, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle” ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya NARKOÇELİK-4