Bakım-onarım çalışmalarını inceledi

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Bahçelievler, Şair Şevket ve Sultan Fatih mahalleleri ile Süleymaniye Mahallesinde bakım onarım çalışmalarını inceledi.

Muhtarlar ile birlikte bölgede incelemelerde bulunup, esnafı ziyaret eden Canpolat, mahallelilerin de taleplerini dinledi. Mahallede yapımı devam eden bakım onarım çalışmalarını da inceleyerek, işçiler ile sohbet eden Başkan Canpolat, Haliliye halkının her zaman emrinde olduklarının altını çizdi.

 

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, “Değerli hemşehrilerimiz ve esnafımız ile birlikte mahallemizi gezdik. Eksikleri yerinde tespit ettik. Gerekli iş ve işlemler için talimatlar verdik. Diğer yapılacak hususlar ile ilgili de notlarımızı aldık. Amacımız, hedefimiz, inşallah vatandaşlarımız ile el ele, iç içe Haliliye’mizi daha da güzelleştirmek; eksikleri yerinde görüp, tespit ederek, çözüme kavuşturmak. Muhtarlarımız, halkımız ve esnafımız ile iş birliği halindeyiz” diye konuştu.

 

bakım-onarım çalışmalarını inceledi haliliye belediye başkanı mehmet canpolat bahçelievler Şair Şevket ve sultan fatih mahalleleri ile süleymaniye mahallesinde