Balıklıgöl'de selfie keyfi

TAKİP ET

Açık ve güneşli havaları fırsat bilen vatandaşlar Balıklıgöl ve çevresini ziyaret ettiler. Ziyaretçilerin en büyük keyfi ise Balıklıgöl'de çektikleri selfie oldu.

Havaların açık olması vatandaşları adeta sokağa döktü. Birçok vatandaş alışveriş yapmak için çarşı Pazar ve AVM’leri tercih ederken, birçoğu ise Balıklıgöl’ü ziyaret ederek güneşli havanın tadını çıkarmak istedi.

Balıklıgöl’de bulunan vatandaşların en büyük tutkusu, cep telefonları ile selfie çekmek oldu. Güneşli havaları uzun süreden beri beklediklerini belirten vatandaşlar, temiz hava almak için Balıklıgöl'e geldiklerini söylediler.

Güneşli havalarda fırsatı kaçırmamak adına selfie çektiklerini söyleyen Vatandaşlar, “Uzun süredir soğuk havaların etkisini göstermesi nedeniyle bizler de evlerimizde ve iş yerlerimizde adeta kapalı kaldık. Cumartesi günü de havaların sıcak olması ve güneşin adeta güler yüzünü göstermesi bizlere bahane oldu. Bu durum da soluğu manevi değeri bizler için oldukça yüksek olan Balıklıgöl’de almamıza neden oldu. Burada çocuklarımız ile birlikte çok güzel vakit geçirdik, alışveriş yaptık. Türbeleri ziyaret ederek dualarımızı ettik. Bir de buraya kadar gelmişken fotoğraf çekmeden gitmek olmaz diye düşünüp hemen cep telefonlarımıza sarıldık. Önceliğimiz çocuklarımız oldu ve onların fotoğraflarını Balıklıgöl manzarası ile birlikte çektik. Ardından yine selfie keyfi yaparak bizler de Balıklıgöl manzarasını kaçırmak istemedik” şeklinde konuştular.