Balıklıgöl renkliliğiyle ziyaretçilerini ağırladı

TAKİP ET

Balıklıgöl Platosu Baharın gelişiyle renklenirken, vatandaşlar da gezmek için Balıklıgöl'e akın etti.

Kış mevsimi boyunca yağışlı geçen Şanlıurfa'da hafta sonu yağış etkisini kaybettirdi ve Bahar havası yaşandı. Baharın gelmesiyle Balıklıgöl Platosu da çiçeklerin açmasıyla rengarenk oldu. Doğa güzelliğinin yaşandığı huzurlu tarihi mekan olan Balıklıgöl, ziyaretçi akınına da uğradı.



Havaların güzel geçmesini fırsat bilen vatandaşlar, gezmek için Balıklıgöl'e akın etti. İnanç turizminin önemli merkezleri arasında yer alan ve kentin simgesi haline gelen tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince alt ve üstyapı çalışmalarının ardından yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan kutsal mekan, ilkbaharla açan çiçeklerin oluşturduğu renk cümbüşüyle ziyaretçilerini karşılıyor. Özellikle hafta sonu yoğunluğun arttığı yerleşkeyi ziyarete gelenler, açan çiçeklerle güzel görüntüye bürünen mekanlarda bol bol hatıra fotoğrafı çekti, göldeki balıklara yem attı. Ziyarete gelen vatandaşlar uzun süredir yağışlı havadan dolayı pek dışarı çıkamadıklarını ve bu hafta sonunun hava güzelliğinden faydalanarak Balıklıgöl'e çıktıklarını belirtti.



 

balıklıgöl renkliliğiyle ziyaretçilerini ağırladı balıklıgöl platosu baharın gelişiyle renklenirken vatandaşlar da gezmek için balıklıgöle akın etti. binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor