Başhekim Altay'ı duygulandıran hediye

TAKİP ET

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Altay'a gönderilen sürpriz hediye duygulandırdı.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, bir süre önce tedavisini gerçekleştirdiği hastası tarafından kendisine gönderilen hediye ile duygulu anlar yaşadı.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrasında Beşiktaş’ın oyuncusu  Atiba Hutchinson’un formasını almayı başaran hasta yakını, bu formayı imzalatarak Başhekim Altay’ın hastasına verdi. Forma paketlenerek Başhekim Mehmet Akif Altay'a gönderildi.

Hediye paketini alan Başhekim Prof Dr. Mehmet Akif Altay, orijinal imzalı formayı görünce duygu dolu anlar yaşadı. Başhekim Altay, “Uzun süre önce tedavisini gerçekleştirdiğim bir hastam bana taraftarı olduğum Beşiktaş takımında forma giyen Atiba Hutchinson’un imzalı formasını bana hediye olarak gönderdi. Hiç bu kadar duygulandığımı hatırlamıyorum. Biz hekimlerin asli görevi olan insan sağlığı ve sağlıklı insanlar için çabalarımız karşılığında hiçbir zaman bir beklenti içerisinde olmadık. Hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları en büyük hediyemiz oldu." dedi.

Bir süre önce tedavisi ile yakından ilgilendiği hastasının kendisine bir jest yapmak istediğini belirten Altay, "Bana dünyaları verseler inanın bu kadar sevinemezdim. Ben hiçbir zaman tedavilerimizin ardından bir beklenti içerisinde olmadım. İnsanlar sağ olsunlar bizleri ve bizlere ait olan özel hayatımızdaki durumlarımızı unutmamışlar. Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrasında elde etmiş oldukları formayı imzalattıktan sonra bana yollayarak bir jest yapmışlar. Bu beni çok mutlu etti. Kendilerine bu jestleri için çok teşekkür ediyorum. Bu formayı ömrüm boyunca evimin en güzel yerinde sergileyeceğim.” şeklinde konuştu.