Basın İlan Kurumu'ndan gazetemize geçmiş olsun ziyareti

TAKİP ET

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yardımcısı Mesut Onat, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yerel basına ziyaretlerini sürdürüyor. Onat, Şanlıurfa'da gazetemize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler nedeniyle 11 ilde yıkım meydana geldi. Depremde 40 binden fazla vatandaş hayatını kaybederken 100 binden fazla kişi ise yaralandı. Şanlıurfa’da ise 349 vatandaş hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da da etkili olan depremde yüzlerce bina hasar görürken çok sayıda vatandaş ise yaralandı.

Deprem nedeniyle yerel basını ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yardımcısı Mesut Onat, gazetemize gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Onat, deprem nedeniyle doğru habere bu dönemde çok dikkat edilmesini istedi. Ayrıca İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan dezenformasyon bültenlerini takip edilmesini vurguladı.

Genel Müdür Yardımcısı Onat ile birlikte Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürü Rıza Kara ve memur Kenan Beyazbal eşlik etti.

Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras ve gazete çalışanları ziyaret nedeniyle Genel Müdür Yardımcısı Onat ve ekibine teşekkür etti.