Başına gelenlere inanamadı

TAKİP ET

Mersin'in Bozyazı ilçesinde yapılan muhtarlık seçimlerinde 26 muhtardan 13'ü yerini korurken, 13 muhtar ise değişti. İlçede bir ilk de yaşandı. Denizciler Mahallesi'ndeki muhtarlık yarışında bir oy farkı ile muhtarlığı kazanan Okay Gül, mahallede yeterli süre ikamet etmediği için muhtar olamadı.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde vatandaşlar mahalle muhtarlarını da seçti. Bozyazı ilçesinde 26 mahalle muhtarından 13'ü yeniden muhtar seçilirken, 13 muhtarlıkta ise isimler değişti. Denizciler Mahallesi muhtar seçiminde ise Bozyazı'da bir ilk yaşandı. Üç dönemdir mahalle muhtarı olan Fethi Eraslan, rakibi muhtar adayı Okay Gül'e muhtarlığı bir oy ile kaptırdı. Ancak Okay Gül, mahallede 6 ay ikamet etme zorunluluğuna takılınca muhtarlık tekrar Fethi Eraslan'a geçti.

 

başına gelenlere inanamadı mersin’in bozyazı ilçesinde yapılan muhtarlık seçimlerinde 31 mart 2019 pazar günü yapılan mahalli İdareler seçimleri 26 mahalle muhtarından 13ü yeniden muhtar seçilirken 13 muhtarlıkta ise isimler değişti