Başka kapıya Nihat, başka kapıya

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir ve Karaköprü Belediyesinde belediye başkanlığı yapan Nihat Çiftçi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili listesinde kendisine yer bulamadığı için sitem etti.

Daha önce Deva Partisi ve Gelecek Partisi’yle flört ettiği bilinen fakat kendi cenahından aldığı tepkilerden dolayı partisine geri dönen Nihat Çiftçi partisinden de umduğunu bulamadı.

YSK’ya teslim edilen listede kendisine yer verilmeyen Nihat Çiftçi listeye sitem ederek  listenin hangi kriterlere göre belirlendiğini ifade etti.

Aday gösterilmeyen eski Başkan Çiftçi’den  ‘sitem’: Listelerin hangi kriterlere göre belirlendiğini ben anlamış değilim

Şanlıurfa AK Parti’den milletvekili aday adayı olan fakat aday listesinde kendisine yer bulamayan  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi, sosyal medya hesabı üzerinden sitem dolu sözler sarf etti.

Çiftçi,  “Tüm siyasi partilerde milletvekili adayları ilan edildi. Seçimde siyasi partilerin milletvekili aday listesinde yer alanlara başarılar dilerim. Ben de AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı oldum.  Tüm Şanlıurfalı kardeşlerim için sorumluluk almak istedim. Ancak yetkililer tarafından böyle taktir edildi. Listelerin hangi kriterlere göre belirlendiğini ben anlamış değilim. Bunu değerlendirilmesini hemşehrilerimin ferasetine bırakıyorum. Ayrıca aday adaylığı zarfında destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. “ dedi.

“KARAKÖPRÜ’DE BÜYÜK EMEĞİMİZ VAR”

 Karaköprü’yi temsil edecek bir adayın listede olmadığını ileri süren çiftçi “Karaköprü köyünün belde olmasında babam Türkmen Çiftçi’nin, ilçe olmasında ise benim emeğimin ne kadar fazla olduğunu tüm Karaköprülülerin bilgisine sunmak isterim. Milletvekili listelerinde, 260 Bin nüfuslu Karaköprü ilçesinden bir milletvekili adayının gösterilmemesi beni derinden üzmüştür. Karaköprü gibi bir merkez ilçenin temsilsiz bırakıldığını ifade etmek isterim. Karaköprü ilçesi sahipsiz değildir. Şanlıurfa’nın gelişmesine büyük katkıları olmuştur. Temsili için seçilebilecek yerden bir milletvekili adayı görmek en doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum. Demokrasilerde halkın üzerinde hiç bir güç tanımam. Değerli Karaköprülü hemşehrilerime on yıl belediye başkanlığı yaptım. Onlara her zaman her platformda hizmet edeceğimi belirtmek isterim.” İfadelerini kullandı.

Nihat Çiftçi