Başkan Abuz, Efendi Derneğin faaliyetlerini değerlendirdi!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da maddi durumu olmayan ailelerin umut noktası olan Efendi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Abuz yaklaşan Kurban Bayram'ında maddi durumu olmayan ailelerin imdadına koşulması gerektiğini dernek olarak bir çok yardım faaliyetinde bulunduklarını ifade etti.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde Genel Merkezi bulunan Efendi Derneği yardımlaşma ve dayanışmaya yönelik faaliyetlerini Başkan İbrahim Abuz, basın açıklamasında dile getirdi. Efendi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci İbrahim Abuz ; derneğin yurt içinde ve yurt dışındaki faaliyetlerine değindi.

Abuz , dernek faaliyetleri içerisinde yurt içi ve yurt dışı kurban kesim faaliyetlerinin olduğunu , yurt dışında kuyu çalışmalarının olduğunu ve İslami ilimler eğitimi alan medreseleri bünyelerinde barındırdığını söyledi.Bunun yanında Başkan Abuz, depremzede bölgesinde 6 Şubat’tan bu yana aşevi faaliyetlerinin yapıldığını ve bunun halen devam etmekte olduğunu söyledi.

Konuşmalarında kurban bayramı faaliyetlerine de değinen İbrahim Abuz” halkımızdan depremzede ve hafız talebelerinde payının unutulmaması gerektiğini, bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ettikten sonra tüm halkımızın mübarek kurban bayramını kutladı.”

Başkan Abuz Efendi Derneği Bayram