Başkan adayı Ekinci, miting havasında seçim bürosu açtı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci seçim ofisini açtı. Açılışa yüzlerce kişi katıldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, seçime yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Eyyubiye ilçesinde, yerel seçimler için Yeniden Refah Partisi (YRP) adayı olan Mehmet Ekinci'nin seçim bürosu açılışı, coşkulu bir miting havasına büründü. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde Ekinci, halka seslendi.

Seçim bürosunun açılışında kendisine destekleyenlerle bir araya gelen Ekinci, Eyyübiye ilçesinde yapacağı projeleri aktardı.

Ekinci seçim bürosu açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bir tarafta fen işleriyle ilgili zengin bir makina parkı oluştururken, diğer taraftan Eyyübiyeliler için konut üretmeye başladık.

Dönemimizde konut üreten tek belediye biziz. Sonrasında hepinizin de bildiği gibi Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye ilçemiz. Gençlere yönelik faaliyetler geliştiriyoruz. Burada gençlerimiz var.

Kendi kaderine terk edilmiş gençlerimiz var. Bu gençlere sahip çıkmak adına, terör, uyuşturucu ve benzeri şeylerden uzak tutmak adına bir proje geliştirdik.

Ekinci daha sonra ise Cahit Sıtkı Tarancı’nın memleket şiirini açılışa gelen vatandaşlara seslendirdi;

Memleket isterim

Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;

Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim

Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;

Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim

Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;

Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim

Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;

Olursa bir şikâyet ölümden olsun.

Bizler meydanda iken Araçlarımızla o hain örgütünün mezhep kurarken şu anda oturdukları yerde ceza kesilmek yoluyla ceza kestirerek bizi yıldıramazsınız, kesilen bütün cezaları lütfen bana gönderin başım gözüm üstüne.” dedi.

Başkan adayı Ekinci miting seçim bürosu