Başkan Adayı'ndan liste açıklaması

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'a başkan adayı olan iş adamı Mehmet Yılmaz, 16 Haziran'da gerçekleşen kongrede diğer başkan adayı gibi liste sunmaması nedeniyle kongreye önümüzdeki haftaya ertelendi. Yılmaz neden liste sunmadığını sosyal medya hesabından açıkladı.

16 Haziran’da gerçekleşen kongrede iki başkan adayının listesini divan kuruluna sunmaması nedeniyle kongre önümüzdeki haftaya ertelendi. Başkan adayı Mehmet Yılmaz, listeyi neden sunmadığını şu sözlerle açıkladı. Yılmaz, “Türkiye'nin en önemli kulüplerinden olan,50 yıllık Çınar ağacımız içinde bulunduğu ekonomik sorunlar nedeniyle kamuoyunda ismi bir süredir yıpranan Şanlıurfaspor’umuzu yaşadığı bu sıkıntılardan kurtarmak adına "ortak akıl" ile hareket etmek ve kurulacak olan yeni yönetimin de aynı mantıkla birlik, beraberlik ve kapsayıcı olarak içinde yönetmek adına yapmış olduğum bu görüşmelerden bu birliktelik sağlanamadığından kongreye liste sunmadım” dedi.



İşte Başkan adayı Yılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama;

“Şanlıurfasporumuzun kongresinde başkanlığa aday olduğumu geçtiğimiz günlerde açıklamış ve 16.06.2019 tarihinde ertelenen genel kurul toplantısı ile ilgili kamuoyuna açıklama yapmam gerektiği hasıl olmuştur.

Şanlıurfaspor’un puan silme cezasının önlemini adına kısmi ödeme yaptım.

Şanlıurfaspor kulüp başkanlığına aday olduğumu sosyal medya üzerinden ifade ettim. Açıklamanın ardından geçen bugüne kadar mevcut kulüp başkanı, yönetim kurulu arkadaşlarım ile ilimizin mülki idare amiri Sayın valimiz Abdullah Erin ile B.belediye başkanı Sayın Zeynel A. Beyazgül ile ve STK Başkanları ile görüşmelerde bulundum.

Türkiye'nin en önemli kulüplerinden olan,50 yıllık Çınar ağacımız içinde bulunduğu ekonomik sorunlar nedeniyle kamuoyunda ismi bir süredir yıpranan Şanlıurfaspor’umuzu yaşadığı bu sıkıntılardan kurtarmak adına "ortak akıl" ile hareket etmek ve kurulacak olan yeni yönetimin de aynı mantıkla birlik, beraberlik ve kapsayıcı olarak içinde yönetmek adına yapmış olduğum bu görüşmelerden bu birliktelik sağlanamadığından kongreye Liste sunmadım.

Önümüzdeki süreçte bu birlik ve beraberliğin sağlanması durumunda her kesimin içinde bulunduğu ve kapsayıcı bir yönetim kurulması Adaylığımın devam ettiğini belirtmek isterim.

Kulübümüzün son yönetim kurulu içerisinde yer alarak kulübün tüm eksiklerini görme ve kısmen de çözümü için çalışma fırsatı buldum.Kalan eksikliklerin giderilmesi adına güçlü bir yönetim kurulu ile çözmek adına yaklaşık bir aylık çalışmanın ardından sonuç alamamanın da üzüntüsünü ayrıca belirtmek isterim.Maddi ve manevi olarak bugüne kadar içinde yer almaktan büyük gurur duyduğum Şanlıurfaspor ailesinin, içinde bulunduğu bu durumun nedenleri kamuoyu tarafından yakından biliniyor.Kulübümüzün gönlümüzdeki yere gelmesi adına desteklerim devam edecektir”

 

Şanlıurfaspor iş adamı mehmet yılmaz haberler son dakika Şanlıurfa