Başkan Akşener 6'lı masadan ayrıldı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den 6'lı masaya: "Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum." Sözleriyle 6'lı masadan ayrılma mesajı verdi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde aldıkları mağlubiyetler ile darmadağan olan Millet İttifakının bileşenleri bu sefer birbirlerine düştü.

CHP'de İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki Genel Başkanlık savaşının yanı sıra bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener eteğindeki taşları döktü.

Seçimlerde aldıkları hezimetler ile belini doğrultamayan muhalafet tarafı birbirlerini suçlamaya devam ediyor. 

Partisinin kurultayında konuşan Meral Akşener "Anlıyorum, eşitlemeye çalışıyorsunuz, korktunuz dengeliyorsunuz. Aynı İstanbul’un kazanılmasının sebebi HDP’dir dediğiniz gibi, iyi bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum! Birinci önceliğimiz partimize aidiyettir. Bunu hissetmeyenler, kapı orada.

-Bizim medyamız yoktur. Muhalif medya da bizim değildir, mensupları da bizim değildir, youtuber konumu olan hiç kimse bizimle beraber, birimle insaflı değildir.

-Önemli olan reytingdir, bizim üzerimizden reytingler artmaktadır. Bize hakaret etmenin, yanlış yapmanın yaptırımı yoktur. Biz yapayalnız, sadece milletiyle el sıkışmış, milletinin yanında yöresinde hiçbir gücün bulunmadığı tek siyasi organizasyonuz. Onun için, bizim pergelimizin ucunun konduğu yer Anadolu’dur. Sadece milletimizdir." dedi.

AKŞENER 6LI MASA