Başkan Aksoy tanıtım gününde birlik mesajı verdi

TAKİP ET

Ankara'da düzenlenen Şanlıurfa tanıtım günlerinde yerini alan Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy birlik ve bereberlik mesajı verdi.

Ankarada 4 gün boyunca devam edecek olan Şanlıurfa tanıtım günlerine ilgi artarken birçok siyasi isimde standlarda yerini aldı.

Kentin yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel güzellikleri Ankarada tanıtılıyor. Urfa tanıtım günlerine katılan ilçelerden biri olan Bozova belediyesi misafirlerini ağırlıyor.

BİRLİK VE BEREBERLİĞİN OLDUĞU YERDE BAŞARI VARDIR

Şanlıurfanın her yere tanıtılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Aksoy şunları kaydetti: Ankara'da olan Urfalı hemşehrilerimizin hepsi buradaydı. İnanıyorum ki bunların devamı gelecektir. Şanlıurfa'yı sadece Türkiye'ye değil dünyayı tanıtmamız gerekiyor. Bunun için de birlik beraberlik içerisinde çalışmamız lazım, emek vermemiz lazım. Sayın valimiz belediye başkanlarımız STK temsilcilerimiz bütün hemşehrilerimiz ve Ankaralı misafirlerimizin hepsi burada keyifli vakitler geçiriyor. Dedi.

BALIK FESTİVALİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Sözlerine daha sonra şu şekilde devam eden belediye başkanı Aksoy: Kendi ilçem adına ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin olduğu her yerde başarı daima doğacaktır. İlçemiz piknik açısından gelen misafirlerimizin güzel vakit geçirebileceği güzel bir merkez konumundadır. Önümüzdeki günlerde bizler de balık festivali yapmayı düşünüyoruz. Diyerek müjdeyi verdi.

Ankara Şanlıurfa Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy Bozova Belediyesi Suphi Aksoy birlik ve bereberlik mesajı Türkiye müjde Bozova belediyesi misafirlerini ağırlıyor