Başkan Baydilli'den Ramazan Ayı Mesajı

TAKİP ET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bu Ramazan'ın koronavirüs belasının bitmesine vesile olmasını diledi.

Karaköprü Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli, Ramazan'ın millete, ülkeye ve tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini diledi.

 

Başkan Baydilli mesajında 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in, Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirterek, Şanlıurfalıların ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

 

Başkan Baydilli mesajına şöyle devam etti:

,"Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif bu yıl maalesef biraz sıkıntılı, insanların koronavirüs salgını nedeniyle yakınlaşamadığı bir döneme denk geldi. Ramazanın bereketiyle, manevi atmosferiyle inşallah bu salgın hastalık en az seviyeye iner ve milletimiz rahat bir nefes alır. Bu yıl Ramazanda yakınlaşmayı kalplerden yapalım, salgın riskine önlem olarak sosyal mesafemizi korumaya devam edelim. Çünkü her şeyden önce Allah'ı bize emaneti olan bedenimizi korumamız, sağlıklı tutmamız gerekiyor. Bu mübarek ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif'i bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. Ramazan’ın Karaköprü'müze, Şanlıurfa'mıza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." (Haber Merkezi)

 

ramazan-ı Şerif karaköprü belediye başkanı metin baydilli ramazan ayı koronavirüs belası