Başkan Baydilli pazar esnaflarıyla bir araya geldi

TAKİP ET

Karaköprü Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen Metin Baydilli, semt pazarları esnafları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Desteklerini beklediklerini ve onlardan biri olduğunu söyleyen Baydilli , Karaköprü 'de sosyal belediyecilik anlamında çalıştıklarını ifade etti.

Karaköprü Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen Metin Baydilli, Karaköprü Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa Kaçan  ile birlikte Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özel bir mekanda düzenlenen istişare toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü ilçe başkanı Sezai Canbek eşlik etti.

Karaköprü Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa Kaçan , “Bir süreç içerisinden geçiyoruz. Allah'ın izniyle bu süreci atlatıp seçim Şanlıurfa için hayırlı olsun ve Metin başkanı destekliyoruz” dedi.

“KARAKÖPRÜ, ŞANLIURFA’DA EN HIZLI GELİŞEN İLÇE”

Karaköprü Belediye başkanı olarak tekrar aday gösterilen Metin Baydilli istişare toplantısında hizmet alanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile koordinasyonlu bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Başkan Baydilli konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “9 yıldır Karaköprü belediye başkanlığını yapıyorum gerek yaptığımız hizmetlerimiz göz önüne alındığında gerekse de insana verdiğimiz değer göz önüne alındığında, insana verdiğimiz kıymet göz önüne alındı. Yaptığımız çalışmalardan neticesinde gerek vekillerimizin en önemlisi de anket sonuçları içerisinde tekrar Karaköprü belediye başkan adayı gösterildim. Sevdiğim şey ise Karaköprü güzel bir ilçe ve peygamberler şehrine 5 yıl daha hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Karaköprü Şanlıurfa'nın en büyüğü ve en hızlı gelişen ilçesi olduğu ile birlikte aslında üzerimizdeki sorumluluğun ne kadar büyük olduğu bilincinde üzerimizde taşıyoruz. Karaköprü Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ilçesidir. Karaköprü 2014 yılında nüfusu yüz bin iken bugün Karaköprü nüfusu 277 bin 'e ulaştı. Bu kadar hızlı ve gelişen bir ilçe başka yerde yok. Karaköprü ’de semt pazarlarını yapıp teslim etmeye devam ediyoruz.

HER TÜRLÜ HİZMETİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

 Son 9 yılda 3 tane Karaköprü oluşmuş. Tabii bunun altyapısıyla, üst yapısıyla yollarıyla, parklarıyla kültür merkezleri, okuma salonları ile bunun yanında çok amaçlı salonlarıyla, müzelerimizle ve geri dönüşüm tesislerimizle sosyal belediyecilik anlamında her tarafa dokunduk. Herkesi memnuniyeti etme çabası içerisinde olduk. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül üstüne düşen görevleri yapmasaydı beni burada yaptığım hizmetle bir şey elde edemezdik. Bu hizmetler koordinasyon ve ekip işidir. Biz başkanımızla koordinasyonlu bir şekilde çalışarak Karaköprü bugünkü haline kavuşturduk. Şanlıurfa'da en az şikâyet alan ilçe Karaköprü’dür. Nedeni ise biz hizmet ediyoruz ama hizmetin yanında vatandaşlarımızı ikna ediyoruz. Elimizden geldikçe bütün ilçe sakinlerini memnun etmeye çalışıyoruz. Bir hizmet olmadığı zaman sebeplerini anlatıyor vatandaş da bize anlayışlı bir şekilde karşılıyor.”

“BAŞKANIMIZ BU DÖNEM SEÇİLDİĞİ ZAMAN RAHATÇA KAPISINI VURUP İÇERİ GİREBİLİRSİNİZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan adayı Metin Baydilli hakkında açıklamada bulundu. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’ya yaptıkları hizmetle başka bir yere taşıdığını aktardı.

Başkan Beyazgül, konuşmasında, “Pazarcılarla ve semt pazarlarında çok güzel anlarım oldu. Eski Karaköprü’nün girişinde Buluntu Hoca Bulvarı yoktu. Buluntu Hoca Bulvarı işgaller içerisindeydi ve biz Buluntu Hoca Bulvarı'nı Yaptık. Birileri çıkıp bu benim projemde diyordu elinize tutan mı oldu? Zamanında yapsaydınız. Çevik kuvvet kavşağını yapıyoruz. Bana bu Çevik Kuvvet kavşağını yapmayın dediler. Çünkü seçim zamanı ama hizmetin seçim zamanı olmaz. Biz Şanlıurfa'ya hizmet alanında her türlü desteği sağladık. Rengarenk Abide Kavşağını yaptık daha önce orası çok tıkanıktı. Belediye parkını, Kızılay parkını yeniden yaptık. Kızıl Koyunda ışıklandırmalar yapıp orayı tertemiz yaptık. Bu hizmetleri yaptıktan sonra dışarıdan gelen insanlar Şanlıurfa’nın çok değişmiş olduğunu söylüyorlar. Yeni Urfa'nın bambaşka bir şehir olduğunu söylüyorlar. Gelelim Metin başkanımıza bir Büyükşehir Belediye başkanlığı ilçe belediye başkanları ile uyumları çok önemlidir. Biz Metin başkanla uyum içerisinde çalışıyoruz. Metin Başkanımız güler yüzlü, samimi ve sempatik bir insan. Başkanımız bu dönem seçildiği zaman rahatça kapısını vurup içeri girebilirsiniz” dedi.

Program, Şanlıurfa Züccaciye ve toptancılar Derneği Mustafa Yıldız’ın Başkan Beyazgül ve Baydilli’ye hediye takdimi ile sona erdi.

Karaköprü Belediye Metin Baydilli zeynel abidin beyazgül