Başkan Beyazgül'den Fakıbaba'ya gönderme

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül özel bir otelde düzenlediği basın toplantısında Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya sert  konuştu.

KADER TOPAL Özel bir otelde yerel ve ulusal medya çalışanlarıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konut sorusunda Ak Parti eski milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya yüklendi.

"12 MİLYONA KONUT YAPILSA FAKİR FUKARA YARARLANAMAZ"

Türkiye’nin en fazla konut satışının Fakıbaba tarafından yapıldığını iddia eden Başkan beyazgül: “Bize arsalarınızda neden konut yapmıyorsunuz diye yükleniyorlar. Diğer taraftan da konut yapımı için mahkemeler açılıyor.  Metrekaresi 12 milyon olarak ifade edilen yerlerle ilgili de neden konut yapmıyorsun peki ben orada konut yaptığımda o konutu kaça satacağım. Peki, bundan fakir fukara yararlanabilecek mi? Gecekondulara gittiğimde “Başkanım biz bu şartlarda yaşamak istemiyoruz.” Diyorlar.

"EN FAZLA ARSA SATIŞINI FAKIBABA YAPTI"

Sözlerine şu şekilde devam eden başkan Beyazgül şunları kaydetti: "Geçmişteki belgeleri çıkaracağım. Türkiye’nin en fazla arsa satışını yapan Fakıbaba bugün diyor ki bunları satıp fakir fukaraya verme ama biz yıkıp insanlara öyle güzel konut vereceğiz yoksa bu şehir nasıl değişecek.” Dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba haber son dakika