Başkan Beyazgül duyurdu: Eski başkandan yorum gecikmedi

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentte faaliyet gösteren gazetecilerle bir araya gelerek kentte yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

KADER TOPAL Özel bir otelde düzenlenen programa kentte faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları davet edildi. Uzun zamandır konuşulan ama bir türlü temeli atılamayan raylı sistem müjdesini veren başkan Beyazgül’e ilk paylaşım Nihat Çiftçi’den geldi.

“RAYLI SİSTEMDE ULAŞIM MASTER PLANI BİTMEK ÜZERE”

Bir süredir yapılması planlanan ama bir türlü temeli atılmayan raylı sitem projesi hakkında müjde veren Zeynel Abidin Beyazgül: “’Raylı sistemde ulaşım master planı bitmek üzere daha sonra raylı sistem projesini inşallah hazırlayacağız.  Ondan sonra da yapım ihalesini gerçekleştireceğiz.’’ dedi.

“RAYLI SİSTEM URFA STANDARDINI YÜKSELTECEK”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan eski başkan Nihat Çiftçi ise şunları kaydetti: “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yapmayı planladığı projeler arasına raylı sistemi almış olması önemli bir gelişmedir. Projesini ve altyapısını hazırlamış olduğumuz raylı sistem projesinin uygulanması Şanlıurfa’mızda toplu taşımacılık standardını yükseltecektir.’’ ifadelerini kullandı.

Nihat Çiftçi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gazetecilerle bir araya geldi haber son dakika gündem