Başkan Beyazgül, gelen soruya satrançla cevap verdi

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okullar açılınca öğrencilerle bir etkinlik düzenleyeceği kampanyasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den de destek geldi. Beyazgül, okullar açılınca öğrencilerle satranç oynayacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden, “Hayaller gerçeklerin provasıdır. Hayal kurmasak gerçeği bu kadar güzel olmaz mutlu anların. Öğretmenlerimize, velilerimize, çocuklara gün içinde küçük bir oyun. Ben başlatayım. Okullar açılınca bir liseye gidip pencereden gençlerle beraber ıslık çalacağım. Siz ne yapacaksınız?” diye sordu.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, Başkan Beyazgül’e sordu

Bakan Selçuk’un bu girişimine katıldığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, okullar açılınca öğrencilerle beraber bowling oynayacağını ifade etti. Bowlingde iddialı olduğunu söyleyip yüklediği fotoğraflarla göstermekten de geri durmayan Başkan Demir, “Kıymetli Bakanımız Ziya Selçuk’un başlattığı bu girişime ben de katılıyorum. Okullar açılınca öğrencilerimizle birlikte bowling oynayacağız. İddialıyım, kaybeden pideleri ısmarlar” ifadelerini kullandı.





Başkan Mustafa Demir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e “Değerli Başkanım, siz ne yapacaksınız?” sorusunu yöneltti.

 



Başkan Beyazgül: Satranç oynayacağım. Ben bu konuda iddialıyım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanına cevap veren Başkan Beyazgül, “Mustafa Başkanım, hayal ediyor ve inanıyorum. Kıymetli Bakanımız Ziya Selçuk’un başlattığı bu girişime ben de katılıyorum. Okullar açılınca öğrencilerimizle satranç oynayacağız. Ama ben bu konuda iddialıyım gençler, ona göre.” sözlerine yer verdi.

Beyazgül ise Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’a “Değerli Başkanım siz ne yapacaksınız” sorusunu yöneltti.







Urfa Değişim

başkan beyazgül gelen soruya satrançla cevap verdi milli eğitim bakanı ziya selçuk Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı zeynel abidin beyazgül okullar açılınca