Başkan Çakmak'tan kış turizmi müjdesi

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın tek kadın belediye başkanı olan Ayşe Çakmak Urfa Değişim ve Söz Ajans mikrofonlarına Urfalıların bu sene kış turizmine doyacaklarının müjdesini verdi. 

Ankara’da 4 gün boyunca devam edecek olan Şanlıurfa tanıtım gününe ilgi artarken birçok siyasi isimde standlarda yerini aldı.

"ŞANLIURFA'YI ANKARA'YA TAŞIDIK"

Şanlıurfa’yı Ankara’ya taşımanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyleyen Çakmak: “Tarihin 0 noktasını siyasetin merkezi olan Ankara'ya taşıdık.  3 gün sürecek olan tanıtım günlerinde Şanlıurfa'nın her karış toprağını Ankara'daki Urfa severlerimizle buluşturmaya geldik.” ifadelerini kullandı. 

"TAKORAN NADİDE BİR YAPIYA SAHİP"

Siverek’in gözdesi haline gelen Takoran Vadisi’ni geçtiğimiz haftalarda doğa severlerle buluşturan başkan Ayşe Çakmak: “Özellikle Takoran Vadisi hem coğrafya açıdan hem de turizm açısından  nadide bir yapıya sahip kanyonları olan bir vadi konumunda.  İçerisinde eşsiz bir güzelliği yansıtıyor. Takoran’ın güzelliğini geçen haftalarda doğa severlerle buluşturup güzel bir festival düzenledik neredeyse her ilden katılanlar vardı ve muazzam bir festival gerçekleştirdik.” Dedi.

"EŞSİZ GÜZELLİĞİ YANSITIYOR"

Daha sonra sözlerine şu şekilde devam eden Başkan Ayşe Çakmak: “Özellikle Takoran bölgemiz hem coğrafya açıdan hem de nadide bir yapıya sahip kanyonları olan Bir vadi içerisinde eşsiz bir güzelliği yansıtıyor.” şeklinde konuştu. 

"KARACADAĞ KIŞ TURİZMİNE HAZIRLANIYOR"

Bölgenin tek kayak merkezi olan Karacadağ Kayak Merkezi’nde konaklama tesislerinin yapmaya başladıklarını belirten Çakmak: “Biliyorsunuz ki karacadağ' da bölgenin tek kayak merkezi konumunda, özellikle karacadağ’ da turizme kazandırılması konusunda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Karacadağ'ın eteklerinde çok güzel bir konaklama tesisi kuruyoruz. Yakın zamanda bunun temelleri atıldı. İnşallah memlekete hayırlı uğurlu olur.” müjdesini verdi.

Şanlıurfa tek kadın belediye başkanı Ayşe Çakmak Urfa Değişim Söz Ajans kış turizmi müjde SİVEREK takoran vadisi karacadağ