Başkan Canpolat: Biz sahnenin değil, sahaların adamıyız

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat sorumluluk bölgelerinde bulunan mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Canpolat, 'Bölgemiz ile ilgili hem yapmış olduğumuz hem de yapılacak olan projeler hakkında konuştuk bizim için vatandaşlarımızın talepleri emirdir bu mahiyette ilgili müdürlüklerimize anında talimat vererek onların isteklerini yerine getiriyoruz.' dedi.

Canpolat Daha Güzel Daha Yeşil bir Haliliye sloganıyla son olarak Ahmet Yesevi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlar tarafından mahalle girişinde yoğun bir sevgi gösterisi ile karşılanan Canpolat bir esnafın işyeri önünde vatandaşlarla hasbihal etti.

Göreve geldiği günden bu yana Haliliye ilçesinin tüm bölgelerinde hizmet seferberliği başlattıklarına dikkat çeken Başkanı Canpolat Ahmet Yesevi Mahallesinde de bugüne kadar yapılamayan birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

“BİZLERİ SICAK KARŞILAYAN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuşmasının bir bölümünde mahalle buluşmalarını geleneksel hale getirdiklerini vurgulayan Canpolat " Bugün Ahmet Yesevi mahallesinde kurmaylarımızla birlikte vatandaşlarımızla buluştuk bizleri bu sıcak ortamda ağırlayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum " dedi.“VATANDAŞLARIMIZIN İSTEKLERİ BİZİM İÇİN EMİRDİR”

Vatandaşımızın istekleri bizim için emiridir diyen Başkan Canpolat “Bölgemiz ile ilgili hem yapmış olduğumuz hem de yapılacak olan projeler hakkında konuştuk bizim için vatandaşlarımızın talepleri emirdir bu mahiyette ilgili müdürlüklerimize anında talimat vererek onların isteklerini yerine getiriyoruz.  Diğer manada bölgede yapmış olduğumuz hastane ile ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor ana arterlerde Büyükşehirle birlikte yürütmüş olduğumuz çalışmalarımız doğalgaz ile ilgili olan faaliyetlerimiz, temizlikle ilgili olarak küçük süpürge araçlarımızla, semt pazarımızdan sosyal tesisimizden yeni parklarımızdan ve millet bahçemizle ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirdik.” şeklinde konuştu.

“BİZLER SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDAYIZ”

Daha sonra sözlerini şu şekilde sürdüren Başkan Canpolat “Vatandaşlarımızın burada muhtelif bilgilerini de isteklerini de aldık onlar da bize her zaman olduğu gibi teveccüh gösterdiler, bizi gönüllerine bağırlarına bastılar.  Bizim de bu çalışma azmimizi, hizmet azmimizi arttırdığını ve daha çok çalışacağımızı, daha çok hizmet vereceğimizi, biz sadece seçimlerde değil biz seçim sonrası da her zaman sahada olup onlar için çalışacağımızı ve her zaman sahanın adamı olduğumuzu onlara ifade ettik.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan vatandaşlar ise yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek temizlik alt yapı ve enerji noktasında taleplerini Başkan Canpolat'a ilettiler.

Buluşmaların sonunda Başkan Canpolat vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektikten sonra bölgeden ayrıldı.

Kader Topal / Urfa Değişim

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat