Başkan Canpolat mazbatasını alarak göreve başladı

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanlığını tekrar kazanan Mehmet Canpolat, bugün mazbatasını alarak görevine başladı.

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Haliliye Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Mehmet Canpolat, bugün Haliliye İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını alarak göreve başladı.
Canpolat, İlçe Seçim Kurulu önünde basın açıklaması yaptı. Canpolat, kendi içlerinde muhasebesini yaparak daha çok çalışacaklarını ifade etti.


Canpolat, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün vatandaşımızın tercihi. Seçimin sandıkları sonuçlanmasından sonra Haliliye İlçesi Seçim Kurulu’nda mazbatamızı aldık. Biz vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Millet iradesini sandığı yansıttı. Yine yeniden AK Parti kadroları Haliliye ilçesine teslim etti. Haliliye ilçemizim geçmişte olduğu gibi şimdi de vatandaşların arasında olmaya ve onlarla beraber birlikte beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Eskisinden daha fazla proje üreterek vatandaşlarımızın gölüne taht kurmaya birlik ve beraberlik içerisinde ve kayıtsız şartsız İnşallah yolumuza devam edeceğiz. Milletimizin kararı her zaman başımızın gözümüzün üstündedir. Biz kendi muhasebemizi yaparak daha çok çalışacağız.”

Haliliye Belediye Başkanlı Mehmet Canpolat