Başkan Ekinci'den Şelengo Festivali müjdesi

TAKİP ET

Şanlıurfa Tanıtım günlerinde Urfa Değişim ve Söz Ajans mikrofonlarına konuşan Viranşehir Belediye başkanı Salih Ekinci Şelengo'nun merkezi olan Viranşehir'de Şelengo Festivali'ni yapacağının müjdesini verdi.

Şanlıurfa Vakfının organizasyonunu yaptığı Ankara’da bulunan tüm Şanlıurfa Derneklerinin desteğiyle; Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir ve tüm ilçe Belediyeleri, Kaymakamlıklar, STK’lar ve Şanlıurfalı Sanayicilerin katılımıyla devam eden tanıtım günlerinin 3. gününde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

 “BU KADAR KALABALIK BEKLEMİYORDUM”

Ankara’da Şanlıurfa Tanıtım gününde duyduğu memnuniyeti dile getiren belediye başkanı Salih Ekinci: “Bugün Ankara’da ilkini yaptığımız Şanlıurfa tanıtım günlerindeyiz ve bu kadar kalabalık geçeceğini beklemiyordum. Hem Urfalı hemşirelerimiz olsun hem Ankaralılar bizi duyanlar buradalar çokta yoğun bir ilgi var gerek alilik olsun  gerek Büyükşehir belediyemiz olsun tüm ilçe belediyelerimizde çok güzel hazırlanmışlar Urfa’mızı ilçelerimizi tanıtmaya çalışıyoruz inşallah güzel bir şekilde bunu becereceğiz.” Dedi.

“ŞELENGO FESTİVALİ’Nİ YAPACAĞIZ”

Viranşehirlilere Şelengo Festivali yapacaklarının müjdesine veren başkan Ekinci: “Viranşehir’de şelengo festivali tabi ki de yapacağız, çünkü şelengo’nun işaretini tescilini aldık artık standımızda çok güzel bir şekilde tanıtıyoruz bir yandan bu sene farklı bir konsepte girip Siverek Karacadağ pirinci de Viranşehir’de yetişiyor. Biliyorsunuz ve Karacadağ pirincimizi de burada tanıtıyoruz inşallah Viranşehir’imize değer katan Urfa’mıza değer katan her şeyi ile buradayız. Sizlere de çok teşekkür ediyoruz buraya kadar gelip bizlerle şehrimizi tanıtıyorsunuz bizleri Dünya’ya açıyorsunuz. Şanlıurfalı hemşirelerimizi bekliyoruz, buraya güzel bir şekilde emek veriyoruz buraya onlarda gelip şehirlerine sahip çıkıp tanıtsınlar diyorum.” İfadelerini kullandı.  

haber viranşehir belediyesi son dakika salih ekinci Şanlıurfa Viranşehir Belediye başkanı Salih Ekinci Şelengo Viranşehir Şelengo Festivali