Başkan Gökçek "hükümet istifa" diyenlere ateş püskürdü!

TAKİP ET

Şanlıurfalı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek  Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinde hükümete istifa çağrısında bulunanlara Soroscu diyerek ateş püskürdü.

Ak Parti’nin kurucularından ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını da yapan Melih Gökçek, aktif görev almadığı halde partisine ve Erdoğan hükümetine adeta siper olmaya devam ediyor.

Cumartesi oynanan Fenerbahçe- Konyaspor maçıyla tribünde hükümet aleyhine atılan sloganlar dün akşam Beşiktaş- Antalyaspor maçında da devam etti.

Hükümeti istifaya çağıran Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları büyük bir tepkiye maruz kalırken tepki gösterenlerin arasında Ankara Büyükşehir Belediyesinin unutulmaz başkanlarından Melih Gökçek’te yer aldı.

Melih Gökçek tribünlerde hükümet istifa diye slogan atanların gezici, sorocu olduğunu dile getirirken 15 Temmuz Zafer’in de hain darbe girişiminde bulunanları hatırlatarak adeta göz dağı verdi.

Başkan Gökçek  “BÜTÜN TÜRKİYE ŞUNU BİLMELİ… FENER VE BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEKİ “Hükümet istifa” SLOGANLARI ATANLARIN ÇOĞU ESKİ GEZİ MİLİTANLARI. YANİ SOROS’UN ÇOCUKLARI. SEÇİMİ KAYBEDECEĞİNİ ANLAYAN MUHALEFETİN TEK ÜMİDİ KALDI. KAOS ÇIKARMAK. AVUCUNUZU YALARSINIZ. 15 TEMMUZU HATIRLAYIN…” şeklinde tepki gösterdi.

Sondakika Urfa Haberler Gökçek