Başkan Güneş'ten trafik uyarısı

TAKİP ET

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, yerleşim yerleri içerisinde hız sınırının düşük olması gerektiğini belirterek, herkesi trafik kurallarına uymaya davet etti.

Şanlıurfa’da sık sık trafik kazalarının meydana gelmesi ve son olarak da Elif Bereket’in ölümüne sebep olan kazanın ardından MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı’ndan sürücülere hız uyarısı yapıldı. MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, yerleşim yerleri içerisinde hız sınırının düşük olması gerektiğini belirterek, herkesi trafik kurallarına uymaya davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, trafik kazalarının yaşanmaması için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen hız limitlerine uyulmasını istedi. Trafik kurallarına uyulması noktasında uyarılarda bulunan Başkan Güneş, “ malumu olduğu üzere trafiğimiz artık her geçen gün kalabalıklaşıyor. Aynı oranda yaya sayımızda da artış var. Dolayısıyla gerek sürücüler gerekse de yayalar trafik kurallarına mutlak suretle uymalı. Artık tek bir insanımızı dahi trafik kazalarında kaybetmek istemiyor. Şehir içinde hız limitimize dikkat edelim ve yayalar da mümkün olduğunca yaya geçidini kullansınlar. Sürücüler de yaya geçidinin olduğunu yerlerde, yayalara geçiş üstünlüğü tanımalı. Zaten Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hem yerleşim yerleri içerisinde hem de ana yollarda hız limitleri belirlenmiş. Lütfen bu sınırları aşmayalım çünkü ortaya hiç istemediğimiz sonuçlar çıkıyor. Bu sebepledir ki herkesi trafik kurallarına uymaya davet ediyorum” dedi.