Başkan Horasan'dan bayram mesajı

TAKİP ET

Doğru Yol Partisi (DYP) GİK Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aygül Horasan, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Horasan mesajında, "Bayramlar, insanları kaygılardan uzaklaştırarak, gönülleri yakınlaştırmakta, kişisel çekişmeleri, kırgınlıkları unutturarak, kardeşlik duygularının yeşermesine, pekişmesine imkan sağlamakta ve toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini hatırlatmaktadır. Ancak Geçtiğimiz yılın ilk günlerinden itibaren dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nı bu yıl da buruk bir şekilde  kutlayacağız. Özellikle son günlerde artan vaka sayılarına bağlı olarak alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramı sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyor olacağız. 
Şunu da çok iyi biliyoruz ki; birlik ve beraberlik içerisinde, maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları konularındaki hassasiyetimizi esnetmeden geçireceğimiz bu  günlerin ardından sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağız.
Sosyal ve psikolojik açıdan daha iyi günlere ulaşmak için bu bayram da gönüllerimizle kucaklaşalım. Sanayicisinden  ticarisine, işçisinden esnafına, çiftçisine, yaşlısından gencine kadar tüm milletimizin fedakarlık yaptığı bu kapanma sürecinin ardından Bayram'da da önlemlere riayet ederek, Bayram sevincimizi kalıcı sağlık sevinciyle birleştirelim.
Koronavirüsle mücadelenin aşı, maske, mesafe, temizlik ve diğer önlemlerle birlikte başarıyla sonuçlanması temennisiyle; milletimizin huzur içerisinde yaşaması ve vatanımızın bütünlüğü için görev yaparken hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Mübarek Ramazan Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. "