Başkan İzol adaylığını açıkladı

TAKİP ET

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 17 Temmuz'da yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.

Mevcut Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol sosyal medya hesabından 17 Temmuz'da yapılacak olan kongreye talip olduğunu ve vizyoner projelere imza atacağının altını çizdi. 

Çok ciddi sponsorluklar da aldığını belirten Başkan İzol herkesten destek istedi.

Başkan İzol yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"17 Temmuz Pazartesi günü yapılacak Şanlıurfaspor kongresinde adaylığımı sunmuş bulunmaktayım. Yıllardır özlemini duyduğumuz güçlü Şanlıurfaspor hedefi ile son 3 aydan bu yana başkanlığını yaptığım sevdamız için geleceği esas alan ve bu sağlam temellere dayalı çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışının ilk temelini oluşturan planlamalarımızda Şanlıurfaspor Kulübü olarak Şanlıurfa valiliğimiz Büyükşehir belediyemiz ve 3 merkez ilçe belediyemiz ile ortak hareket ediyoruz. Buna paralel olarak hem maddi anlamda hem de vizyonel bakış açısına sahip yeni bir yönetim olmazsa olmazımızdır ve yine Bu yönetim Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfaspor'un başarısından öte hiçbir şekilde beklentisi olmaksızın çalışacak isimlerden oluşacaktır. Şimdiden çok ciddi sponsorluklar için imza safhasına geldiğimiz yönetimimizin alacağı kararlarda da ortak paydada buluşması ve şeffaflığı esas alması ilkelerimiz arasında yer alacaktır. Takımımızın 1 ligde kalıcı ve Süper ligi hedefleyen isimler içinde prensipte anlaştığımız sürpriz transferler bulunmaktadır, tüm bunların altyapısı hazırlanmıştır. Siz değerli Şanlıurfa halkımızın da desteği ile kongre sonrası seçilmemiz halinde Şanlıurfa sporumuz için yeni bir dönem başlayacaktır. Yeni bir Şanlıurfaspor yeni bir vizyon ve Şanlıurfa'nın hak ettiği yere gelebilmesi için Haçım İzol olarak yönetime talipli olduğumu kamuoyuna bildiririm" dedi.