Başkan İzol'dan Adanaspor maçına davet

TAKİP ET

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, Adana ve çevre illerdeki tüm Şanlıurfalıları bu akşam yapılacak olan Adanaspor maçına davet etti.

Trendyol 1. Ligi'nde ilk deplasman karşılaşmasına çıkacak Şanlıurfaspor'da tüm hazırlıklar tamamlandı. Saat 21.45'de gerçekleştirilecek karşılaşma için mutlak galibiyete odaklanan takımda herhangi bir sakatlık bulunmazken, Kulüp Başkanı Haçım İzol ise yaptığı çağrı ile tüm taraftarın maça gelmesi konusunda davet etti.

Sosyal medya hesaplarından Şanlıurfalı vatandaşlara seslenen Kulüp Başkan İzol, "Adana ve çevre il-ilçelerdeki tüm hemşehrilerimizi bu akşam saat 21.45'de oynanacak Adanaspor maçımıza davet ediyorum. El ele Süper Lige hedefimiz için takımımızı yalnız bırakmayalım, lütfen tribünlerde yerimizi alalım" ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz haftayı Altay galibiyeti ile kapatan Sarı Yeşilli ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor, Adanaspor deplasmanından da 3 puanla dönerek, ilk haftalar olmasına rağmen üst sıralarda kalıcı olmayı hedefliyor.

adanaspor maç davet